Busquem fotos lomo de Barcelona

Colors saturats, textures de Super 8 o fotos amb ull de peix. L’última tendència en fotografia és el retorn al terreny analògic amb càmeres com la Lomo, l’Harinezumi o l’aplicació Hisptamatic, i a Barcelona Televisió ens en fem ressò.

Els companys de cap de setmana de BTV estan preparant un reportatge per informar sobre aquesta nova moda a la ciutat. Una crònica que es tancarà amb una mostra de les vostres fotografies de Barcelona fetes amb càmeres Lomo, Harinezumi o Hipstamatic, i que inclourà la referència als autors.

Si ets un amant de la fotografia i vols participar surt a la ciutat, dispara i fes-nos arribar les teves imatges. Envia’ns les fotografies al correu btvnoticies@btv.cat abans del 23 d’octubre i les inclourem al reportatge de Barcelona TV del proper cap de setmana.

El retorn de la fotografia analògica?
*Els amants dels 8 mil•límetres poden recuperar les textures de l’emblemàtica la Super 8 amb la càmera digital Harinezumi.
*La lomografia també està de moda. Al cor del barri del Born hi ha una botiga especialitzada en càmeres Lomo. En disparar, el resultat són imatges de colors saturats i amb un toc artístic.
*I pels qui encara estiguin enganxats a les fotografies antigues, l’aplicació Hipstamatic de l’iPhone permet fer fotografies digitals amb cert regust analògic.

Etiquetes:

Deixa un comentari