L’equip de BTVNOTÍCIES (V): Meritxell Hernández

 

De dilluns a divendres estudio Comunicació Audiovisual i el cap de setmana sóc becària del BTVNotícies. Només arribar, trec de la bossa l’equip indispensable per a qualsevol becari: un estoig ple de bolígrafs i una llibreta per apuntar tot el que calgui.

 La llibreta en qüestió m’ha acompanyat tots els caps de setmana. Des del principi ha anat recollint el que la Núria Llabina m’explicava. Hi ha capítols dedicats al funcionament del web, a qüestions d’estil i, fins i tot, un de consells bàsics per no barallar-se amb l’Avid. Ara que la redacció ha crescut amb l’Aleix Cabrera, també he pogut afegir conceptes bàsics de Photoshop, de les galeries gràfiques i recomanacions per a ENG principiants.

 També he après altres lliçons que no estan en cap pàgina, ni de la inseparable llibreta, ni de cap manual de la universitat. Des del significat de “flotar”, “anar pillat” o “decla”, fins a aspectes molt importants en aquest ofici com sintetitzar, trencar-se el cap per aconseguir un bon titular i prendre decisions seguint el criteri periodístic. A més, ha estat molt interessant descobrir com es cuina un informatiu i que el Twitter és un mitjà per arribar al públic i a la inversa. Però sobretot n’hi ha una que destaco en retolador groc fluorescent: el periodisme és treball en equip i la complicitat entre companys és la base per aconseguir-ho.

 Potser ja no necessito consultar els apunts cada cinc minuts, com passava els primers caps de setmana, tot i així, sempre els tinc a prop. Cada dia és diferent al BTVNotícies, per tant, cada dia es pot aprendre i omplir una pàgina més de la llibreta.

Etiquetes: ,

2 Respostes to “L’equip de BTVNOTÍCIES (V): Meritxell Hernández”

  1. Natalia Pujades Says:

    Meritxell!

    Com prosperes! Impresionant! Algun dia espero veuret a la tele (avisa si us plau) o sentir-te per la radio! Un petonàs

  2. L’equip de BTVNOTÍCIES (VI): Aleix Cabrera « El Blog de la redacció de BTVNOTÍCIES Says:

    […] diumenge és encara més petit: la Núria Llabina, l’estudiant en pràctiques (ho ha estat la Meritxell Hernández, ara comptem amb el Benja) i […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: