1.000 tweets, 1.000 gràcies

Vam obrir el compte de Twitter @btvnoticies abans de començar el projecte, fa una mica més de cinc mesos. Aleshores no sabíem ben bé per a què el faríem servir. De mica en mica, anem descobrint l’ús que li podem donar. Ens sembla una eina molt bona, sobretot en periodisme local com el nostre, per a informacions d’última hora, per a informacions breus, per explicar què fem i per saber què passa a la ciutat. Per això, seguim els barcelonins i barcelonines que tenen compte a Twitter, i alguns d’ells també segueixen els nostres missatges. Tenim més de 600 “followers”, molts “RT” i, sobretot, un munt de missatges amb preguntes o amb comentaris.

Per nosaltres Twitter, o almenys aquest compte, no és una eina per aconseguir tràfic cap al web, per això no l’utilitzem com a RSS i mirem de no abusar dels enllaços. Segurament podríem esgarrapar unes quantes visites, però potser perdríem el valor que ens aporta l’eina: tenir una comunitat al voltant que ens serveix de termòmetre del que passa a la ciutat, del que es parla al carrer, del que volen saber o llegir els barcelonins, del que no els agrada, del que fem bé o malament… Estem convençuts que això ens acabarà portant moltes més visites. Tot i que, a la llarga, no descartem obrir altres comptes amb un altre ús.

Arribats als 1.000 twitts, us volem donar 1.000 gràcies per l’acollida que ens heu donat.

L’equip de BTVNOTÍCIES.

PD: Últimament aquest blog hauria de canviar el nom per ‘El blog de la redacció a Twitter’. El pròxim objectiu és Facebook. Suggeriments?

Etiquetes: ,

2 Respostes to “1.000 tweets, 1.000 gràcies”

  1. Sergi Sabaté Says:

    Sou molt grans!!! Feu una molt bona feina, oi tant! I que vinguin molts més twitts!
    Felicitats!

  2. suranpu Says:

    Per mi aquest és el millor ús de Twitter. I que un medi com vosaltres l’esteu fent desde el primer tuit i que el contineu fent ja és honorable. No es tracta de “publicitar” sinó de treure profit de la xarxa, entendre-la i donar contingut. De fet, aquesta és la característica diferencial amb altres comptes, del vostre mateix perfil, que us fa únics i per tant els millors (de moment).
    Per cert, 1000 gràcies a vosaltres! ^_*

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: